tegneby
Tegneby transformatorstasjonen i Vestby kommune.

Elvia må ta millionkostnad for strømbrudd som Statnett forårsaket.

Reguleringsmyndigheten for energi (RME) fattet i august i fjor vedtak om at Elvia er ansvarlig konsesjonær for avbrudd som følge av utfall av Tegneby transformatorstasjon i november 2020. Nå har Energiklagenemda avvist Elvias klage, går det fram i vedtaket, som Energiteknikk har sett. Utkoblingen medførte at 26 av Elvias transformatorstasjoner...
Artikkelen er 707 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.