elkem rana
Bildet er fra Elkem Rana. Illustrasjonsfoto: Mye i Media

Energidepartementet mener det vil foreligge en prosessrisiko ved å godkjenne en ordning for energiopsjoner uten godkjenning fra ESA.

Som Energiteknikk har omtalt, søkte Statnett i juni i fjor om godkjenning fra NVE om at energiopsjoner i forbruk skal kunne brukes som virkemiddel for å redusere sannsynligheten for og håndtere sannsynligheten for situasjoner med energiknapphet. Energidepartementet skriver i et brev til NVE at de er kjent med at EU-kommisjonen...
Artikkelen er 223 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.