astrup
Høyres Nikolai Astrup Skjermdump: Stortinget

NVEs negative høringssvar om EUs fornybardirektiv får oppmerksomhet på Stortinget.

Fornybardirektiv fra EU har nylig vært på høring. Innspillene fra kraftbransjen er som ventet positive, spesielt til kravene om at saksbehandlingstidene for konsesjoner skal kortes vesentlig. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) er derimot langt mindre fornøyd. I Stortingets spørretime onsdag gikk Rødts Sofie Marhaug så langt som å slå fast...
Artikkelen er 1060 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.