Stolpe
Foto: W. Carter/Wikimedia Commons

RME vil ha tydeligere krav til nettselskapenes behandling av saker om spenningskvalitet. Energidepartementet ber om at saken sendes på høring.

Som Energiteknikk har omtalt, mener Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE at leveringskvalitetsforskriften bør endres, blant annet for å tydeliggjøre reglene for nettselskapenes behandling av saker der kunder er misfornøyde med spenningskvaliteten. «Vi mener at tydeligere krav til nettselskapenes behandling av sakene kan gjøre kundebehandlingen bedre, i tillegg til at...
Artikkelen er 154 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.