kiperberg
Rune Kiperberg, administrerende direktør i Linja, er fornøyd med Energidepartementets opphevelse av NVEs 132 kV-nvedtak. Foto: Linja

Energidepartementet opphever NVEs vedtak, og mener den økonomiske reguleringen er tilstrekkelig for å sikre en rasjonell eierstruktur.

Statnett og Linjas klager mot NVEs siste avgjørelse i saken om 132 kV-nettet i Møre og Romsdal har ført fram, går det fram i et vedtak som Energiteknikk har sett. – Vi er veldig godt fornøyd med departementets vedtak, sier administrerende direktør Rune Kiperberg i Linja til Energiteknikk. Nå håper...
Artikkelen er 718 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.