Montører som strekker liner på en ny 132 kV ledning i Ofoten. Illustrasjonsbilde fra Kraftmontasje AS

Fersk statistikk fra Elektroforeningen viser en nedgang på 20,6 prosent i omsetningen av linje- og kioskmateriell i første kvartal sammenliknet med samme tidsrom i fjor.

  • Atle Abelsen

Elektroforeningen organiserer 173 leverandører av elektromateriell til energi-, bygge- og transportbransjen i Norge. Dette omfatter de aller fleste som leverer slikt materiell til kraft- og nettselskapene. Hvert kvartal publiserer de statistikk basert på medlemmenes innrapporterte salgstall. Energiteknikk fikk innsyn i de ferskeste tallene, publisertfredag, brutt ned på bransje. Kabler ned...
Artikkelen er 346 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.