heimdal
Statkrafts fjernvarmeanlegg i Trondheim. Foto: Statkraft

Statkraft har inngått studiekontrakter med tre leverandører av CO2-anlegg.

I forbindelse med arbeidet med planene for CO2-fangst i Trondheim, er tre leverandører nå utvalgt til å gå videre til en tidligfase-studie av prosjektet, såkalt «pre-FEED, skriver Statkraft i en melding. Statkraft vurderer muligheten for å modne og senere realisere fullskala CO2-fangst ved Statkrafts avfallsforbrenningsanlegg i Trondheim i 2030. Rambøll...
Artikkelen er 223 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.