sarp 2
Visualisering av Sarp 2 kraftverk øst for Sarp kraftverk. Illustrasjon: Norconsult

Hafslund Eco vil holde slukeevnen nede i lys av den sterke kostnadsveksten i markedet.

Nå har Hafslund Eco levert søknad til NVE om å få bygge Sarp 2 kraftverk i Glomma i Sarpsborg kommune i Østfold. Kraftverket skal bedre utnyttelsen av vannet i Sarpsfossen. I meldingen, som ble levert i februar i fjor, var kostnadene for et kraftverk ved slukeevne 450 m3/s beregnet til...
Artikkelen er 811 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.