Terje Bakke Nævdal, administrerende direktør i Sognekraft.
Terje Bakke Nævdal, administrerende direktør i Sognekraft. Foto: Sognekraft

Sognekraft har kjøpt tilbake halve kraftverket fra Orrön Energy.

Sognekraft Produksjon AS tar over 100 prosent eierskap for Leikanger kraftverk ved å kjøpe 50 prosent av kraftverket fra Orrön Energy AB. – Dette er en stor dag for alle oss i Sognekraft, og en dag som for alvor viser ambisjonen vår om å være en regional drivkraft, sier Sognekrafts...
Artikkelen er 200 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.