stolpe sverige
Arkivfoto: Tomas Ärlemo/Svenska kraftnät

Energiklagenemda slår fast at klagerne ikke har rettslig klageinteresse etter forvaltningsloven.

«Det er ikke slik at alle kraftprodusenter eller kraftkjøpere i markedet skal kunne ha adgang til å klage på sanksjonsvedtak fattet av RME fordi de blir direkte eller indirekte påvirket av Statnetts handlinger», skriver klagenemda i et vedtak, som Energiteknikk har sett. Som Energiteknikk har omtalt, klaget Statkraft og Hafslund...
Artikkelen er 532 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.