tegneby
Tegneby transformatorstasjonen i Vestby kommune.

Skal redusere flaskehalskostnadene med flere hundre millioner kroner.

Statnett har fått konsesjon til å bygge nye Langerud koblingsstasjon i Vestby kommune i Follo i Akershus. NVE har samtidig gitt tillatelse til å forsterke kaia ved Nesset for å kunne ta imot transport som kommer sjøveien. – Dagens koblingsstasjon i Tegneby nærmer seg sin tekniske levetid, og må erstattes...
Artikkelen er 461 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.