vang trafostassjon
Ulykken på Vang transformatorstasjon i Hamar (bildet) kan få konsekvenser for reglene for å slippe inn på Statnetts anlegg. Foto: Vegard Sandberg/Hamar Arbeiderblad

Et nikk og et «ja» var ikke nok. For å unngå flere ulykker, foreslår Statnett personlig sikkerhetsintroduksjon for alle besøkende.

Onsdag 6.mars kl.10.26 fikk en ekstern servicetekniker strømgjennomgang fra en 66 kV ledning da han testet en lift på Vang transformatorstasjon i Hamar kommune. Nå har Statnett beskrevet hva som skjedde i en rapport de har sent som svar på spørsmål fra Arbeidstilsynet. Rapporten foreslår en rekke tiltak for å...
Artikkelen er 1089 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.