nve hovedkontor
NVEs hovedkontor på Majorstua i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

NVE mottar for tiden mange søknader, og har kø for å ta saker til behandling.

I en epost til Elvia i forbindelse med søknaden fra Elvia om anleggskonsesjon for utvidelse av Klemetsrud transformatorstasjon kommer NVE med en orientering til selskapet om hvor lang tid det generelt tar å få behandlet en søknad. «Til orientering mottar vi for tiden mange søknader og har kø for å...
Artikkelen er 203 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.