åslaug haga
Fornybar Norges administrerende direktør Åslaug Haga mener Norge bør innføre EUs tidskrav for konsesjonbehandling. Foto: Øyvind Zambrano Lie

- Ikke engang Ungarn motsetter seg EUs toårsfrist for saksbehandling, sier Wind Europe-sjefen. – Det er misforståelser i Norge om hvordan toårsregelen skal forstås, sier Åslaug Haga.

- Vi må ta inn over oss det som ligger i EUs planer om å kutte konsesjonsbehandlingstiden på kraft veldig raskt. Vi må gå radialt til verks for å få ned saksbehandlingstidene, og vi bør kunne tørre å sette tidsfrister, sa Høyre-leder Erna Solberg på Fornybar Norges årskonferanse i Bodø...
Artikkelen er 793 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.