janbu fresvik
Ragnhild Janbu Fresvik, konsernsjef i Eviny. Foto: Eviny

Eviny-konsernets resultat etter skatt i første kvartal ble 738 millioner kroner, hele 1.170 millioner kroner svakere enn samme kvartal i fjor.

«Lavere kraftpris i 2024 og høy verdiendring på kraftkontrakter i første kvartal 2023 er hovedforklaringene på reduksjonen», skriver selskapet i sin resultatrapport. Resultatet før skatt var 1811 millioner kroner, mot 3698 millioner kroner i kvartal i 2023. Det underliggende konsernresultatet ble 470 millioner kroner, 115 millioner svakere enn i første...
Artikkelen er 298 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.