haga
Åslaug Haga, administrerende direktør i Fornybar Norge. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Hilde Tonne har gjort en viktig jobb for å effektivisere prosessene i Statnett, sier Åslaug Haga.

Torsdag ble det klart at Hilde Tonne trekker seg som Statnett-sjef. Fornybar Norges administrerende direktør Åslaug Haga er svært fornøyd med Tonnes innsats. – Fornybar Norge har hatt et strålende samarbeid med Hilde Tonne, og vi ønsker å takke for hennes viktige arbeid som leder for Statnett. Det er et...
Artikkelen er 157 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.