repvåg
Bildet viser Repvåg Kraftverk (25 GWh) i Repvåg i Nordkapp kommune i Troms og Finnmark. Arkivfoto: Peltonman/Wikimedia Commons

Energidepartementet har lagt særlig vekt på at det ikke er praktisk mulig å organisere konsernet på en måte som oppfyller kravet til selskapsmessig skille.

Midt-Finnmark Kraftlag SA er et nyopprettet kraftselskap etter sammenslåingen av Repvåg Kraftlag SA, Luostejok Kraftlag SA  og Nordkyn Kraftlag SA. Det nye selskapet er et samvirkeforetak med et begrenset ansvar, med kundene som medlemmer og eiere. Medlemskap er basert på fysisk tilknytning til anlegget, og består av innbyggerne i kommunene...
Artikkelen er 345 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.