aslak øverås
Foto: Kommunikasjonsdirektør Aslak Øverås i Fornybar Norge. Foto: Caroline Roka/Fornybar Norge

Generalforsamlingen i Fornybar Norge sa tirsdag ja til å slå Solenergiklyngen sammen med Fornybar Norge.

Det bekrefter kommunikasjonsdirektør Aslak Øverås i Fornybar Norge overfor Energiteknikk. Saken skal ifølge Øverås nå behandles på Solenergiklyngens årsmøte 14. mai. - Dersom innstillingen blir vedtatt, vil Solenergiklyngen inngå i Fornybar Norge fra 1. januar 2025, sier Øverås. Det har pågått sonderinger og forhandlinger om å slå Solenergiklyngen sammen med...
Artikkelen er 156 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.