lervik
Katrin Lervik har sluttet som underdirektør i Energidepartementet og begynt som bransjedirektør for vannkraft i Fornybar Norge. Foto: Ingeborg Aarø / Fornybar Norge.

Katrin Lervik (51) har gått fra Energidepartementet til en stilling som bransjedirektør for vannkraft i Fornybar Norge.

Lervik tiltrådte stillingen 2. mai og vil jobbe med å få på plass rammebetingelser som gjør at vannkraften kan fortsette å utvikle seg til det beste for samfunnet og fornybarnæringen, skriver Fornybar Norge i en pressemelding. Lervik kommer fra stillingen som underdirektør i Energidepartementet, hvor hun har jobbet siden 2006....
Artikkelen er 165 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.