blåsjø
Blåsjø-magasinet. Arkivfoto: Statkraft

Har søkt NVE om forlenget byggefrist for prosjekt som kan gi 47.4 GWh mer i Ulla-Førre verkene.

Statkraft har nå trukket søknaden om planendring for Blåfjell pumpe fra 2018, og søker isteden om utsatt byggefrist for prosjektet for Blåfjell pumpe som de fikk konsesjon for i september 2017, går det fram av et brev til NVE som Energiteknikk har sett. Bygging av Blåfjell pumpe i Hjelmeland kommune...
Artikkelen er 354 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.