gjerløw
Sigrun Gjerløw Aasland. Foto: Kaja Bruskeland & Elen Sonja Klouman

Zeros daglige leder Sigrun Gjerløw Aasland blir fredag utnevnt til statssekretær i Klima- og miljødepartementet.

Aasland ble i statsråd fredag konstituert til statssekretær for klimaminister Andreas Bjelland Eriksen. Hun skal vikariere for Ragnhild Sjoner Syrstad, som skal ut i foreldrepermisjon, skriver Zero i en melding. Fagsjef Stig Schjølset går inn som fungerende Zero-leder. – Vi gleder oss på Sigruns vegne og gratulerer henne med ny...
Artikkelen er 171 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.