Freyr og Norconsult signerer rammevatale. Fra venstre: Einar Kilde (Freyr), Morten Rimer (Norconsult) og Christian Tovås (Freyr). Foto: Freyr

Norconsult skal levere prosjekteringstjenester til batterifabrikken som Freyr skal bygge i Mo i Rana.

Norconsult er valgt som leverandør av prosjekteringstjenester, i konkurranse med totalt 17 tilbydere. Prosjekteringstjenestene Norconsult skal levere er innen bygg og infrastruktur. Dette vil inkludere arkitekter, bygningsingeniører, elektroingeniører, VVS-ingeniører, prosessingeniører og ressurser innenfor vann og avløp samt vei og samferdsel, ifølge en pressemelding fra Norconsult.

– Det at vi er med blant de første som skal prosjektere en battericellefabrikk i Norge er utrolig spennende og gir oss mange muligheter fremover, sier Morten Rimer i Norconsult, om et prosjekt som tidligere er omtalt i Energiteknikk.