Kraftinvesteringer i Norden
Samlede investeringer fra de nordiske systemoperatørene, i euro. Foto: Statnett/Energinet/Fingrid/Svenska kraftnät

Mens Statnett vil halvere investeringene, dobler Energinet og Svenska kraftnät sine.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

De nordiske systemoperatørene Statnett, Svenska kraftnät, Energinet og Fingrid planlegger å investere om lag 15 milliarder euro i årene 2016 til 2028, går det fram i de fire selskapenes felles Solutions report.2020. Med dagens eurokurs tilsvarer det om lag 165 milliarder kroner. Pengene skal investeres i både ny infrastruktur og...
Artikkelen er 238 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.