Stortinget
Foto: Stortinget

Har fremmet forslag i Stortinget.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Fremskrittspartiet fremmet torsdag et forslag i Stortinget om endring i grunnrenteskatten for vannkraft. «Stortinget ber regjeringen snarest justere grunnrentebeskatningen for vannkraft slik at flere lønnsomme prosjekter realiseres», heter det i dokument 8-forslaget. Partiet mener ifølge forslaget at «det er svært viktig å få fart på opprusting og modernisering av vannkraften»,...
Artikkelen er 184 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.