Vamma 12
Vamma 12-aggregatet.
Foto: E-CO Energi

Energi Norge og LVK har sendt brev til Stortinget om grønn tiltakspakke.

Brev fra adm. dir. Knut F. Kroepelien i Energi Norge og leder Torfinn Opheim i LVK til Stortingets Finanskomité, Næringskomité og Energi- og miljøkomité. Gjengitt med tillatelse. Regjeringen har nylig lagt fram forslag til en pakke for grønn omstilling uten å foreslå et eneste tiltak som kan bidra til videre...
Artikkelen er 595 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.