Med flere oppdrag i det siste om prosjektering av transformatorstasjoner har Multiconsult styrket sin posisjon innen elkraftmarkedet.
Foto: Adobe Stock / Chungking

Multiconsult har fått prosjekteringen av Rød transformatorstasjon i Skien.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Konsulentselskapet skal prosjektere grunnarbeider samt nye bygg og konstruksjoner ved den omfattende moderniseringen av den store transformatorstasjonen. Multiconsult har nylig også inngått to andre avtaler om prosjektering av transformatorstasjoner. Rød transformatorstasjon er en sentral stasjon på Østlandet, da den er viktig for overføring av strøm mellom Vestlandet og Østlandet, samt...
Artikkelen er 231 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.