Johannes Rauboti
Konsernsjef Johannes Rauboti er fornøyd med å kunne utbetale et rekordhøyt utbytte til eierne.

SFE utbetaler 120 millioner kroner i utbytte.

Generalforsamlingen i Sogn og Fjordane Energi (SFE) ga i juni styrefullmakt til å gjøre en utbytteavsetning på inntil 120 millioner kroner. Det er denne fullmakten styret har brukt i dag. Utbytteavsetningen er i samsvar med selskapets utbyttepolicy, skriver SFE i en børsmelding. Rekord Utbyttet er det største ordinære utbyttet fra...
Artikkelen er 238 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.