Joakim Johnsen
Joakim Johnsen i Aquila Capital går inn i styret i Småkraft AS.

Erstatter Jan Erik Schulien.

Johnsen har arbeidet 13 år i Statkraft/SN Powers internasjonale divisjoner før han startet i Aquila Capital. I tillegg til roller innenfor M&A og forretningsutvikling har han hatt flere lederroller, blant dem som landssjef for Statkraft Brasil og finansdirektør i SN Power Peru, skriver Småkraft AS i en børsmelding.
«Joakim Johnsen blir et viktig styremedlem som tilføyer stor erfaring fra vannkraft og kraftmarkedene. Vi ønsker velkommen hans bidrag til å støtte selskapets ledelse», uttaler styreleder Tor Syverud i meldingen.
Johnsen erstatter Jan Erik Schulien. Styrelederen uttrykker takknemlighet overfor Schulien «som har kommet med avgjørende bidrag for Småkraft sin vekst og strategi i de foregående årene».