Straumsmo
Straumsmo kraftverk i Bardu i Troms. Foto: Statkraft

Oppgraderer to store kraftverk i Bardu.

ABB har vunnet en kontrakt for å modernisere styringssystemer ved to av Statkrafts vannkraftverk, Straumsmo (658 GWh/år) og Innset (438 GWh/år), begge i Bardu kommune i Troms og Finnmark fylke. Oppgraderingen av vannkraftverkene gjøres med ABBs distribuerte styringssystem, som integrerer prosess- og kraftstyring, elektro og sikkerhet i et felles system....
Artikkelen er 123 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.