Getek
Konsernsjef Arnt Solem i FosenKraft Energi (t.v.), daglig leder Morten Gaustad i Getek og administrerende direktør John Waatsveen i Fjeldseth.

Investerer i solenergiselskapet Getek sammen med elektroentreprenøren Fjeldseth.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Kraftselskapet FosenKraft Energi AS på Ørlandet på Fosenhalvøya og elektroentreprenøren Fjeldseth AS i Trondheim har gått sammen om å investere i det trønderske solenergiselskapet Getek. I en emisjon får de to nye eierne 40 prosent eierandel hver i selskapet, mens dagens eiere beholder 20 prosent eierskap. Getek har utviklet hybride,...
Artikkelen er 250 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.