måren kraftverk
Måren kraftverk i Høyanger er et av de 46 kraftverkene som BKK Enotek skal ha tilsyn og vedlikehold for.
Foto: BKK

Får ansvaret for tilsyn og vedlikehold av 46 småkraftverk.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Småkraft AS har inngått en avtale med BKK Enotek om tilsyn og vedlikehold av elektriske anlegg på alle sine 46 småkraftverk på Vestlandet. - Avtalen er med på å bygge opp under BKK Enoteks strategi om vekst i våre nærområder på Vestlandet, sier Tore Bråstad, divisjonssjef for Industri og elektrifisering...
Artikkelen er 131 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.