måren kraftverk
Måren kraftverk i Høyanger er et av de 46 kraftverkene som BKK Enotek skal ha tilsyn og vedlikehold for. Foto: BKK

Får ansvaret for tilsyn og vedlikehold av 46 småkraftverk.

Småkraft AS har inngått en avtale med BKK Enotek om tilsyn og vedlikehold av elektriske anlegg på alle sine 46 småkraftverk på Vestlandet. - Avtalen er med på å bygge opp under BKK Enoteks strategi om vekst i våre nærområder på Vestlandet, sier Tore Bråstad, divisjonssjef for Industri og elektrifisering...
Artikkelen er 131 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..