måren kraftverk
Måren kraftverk i Høyanger er et av de 46 kraftverkene som BKK Enotek skal ha tilsyn og vedlikehold for.
Foto: BKK

Får ansvaret for tilsyn og vedlikehold av 46 småkraftverk.

Småkraft AS har inngått en avtale med BKK Enotek om tilsyn og vedlikehold av elektriske anlegg på alle sine 46 småkraftverk på Vestlandet. - Avtalen er med på å bygge opp under BKK Enoteks strategi om vekst i våre nærområder på Vestlandet, sier Tore Bråstad, divisjonssjef for Industri og elektrifisering...
Artikkelen er 131 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.