bru halleland
Skjermdump: Stortinget

Men forslaget ble nedstemt på Stortinget. – Vi har ikke noe umiddelbart behov for massivt med ny kraft i Norge, sier Tina Bru.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Frp og Senterpartiet forsøkte torsdag å få med seg Stortinget på å myke opp vernet av norske vassdrag. Frp foreslo at vernede vassdrag skal gjennomgås, og at de skal kunne bygges ut. Partiet mente kraftselskapene burde få muligheten til å peke ut elver som burde bygges ut. De fikk imidlertid...
Artikkelen er 1066 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.