solkraft
Illustrasjonsfoto: Power

 Kundene skal kunne se på solcellene i Power-butikker.

Powers kunder skal nå kunne kjøpe en totalpakke som inkluderer en skreddersydd strømavtale for solcelle og egenprodusert energi, montering, og muligheten til å se på panelene i utvalgte butikker før kjøp.

Dette skal skje i samarbeid med Fjordkraft og Solcellespesialisten, skriver Power i en pressemelding.

Konserndirektør for privatmarkedet i Fjordkraft, Christian Kalvenes, er glad for at flere i Norge nå får muligheten til å se solcellepanelene i butikk.

– Samarbeidet med Power styrker distribusjonen vår og vil forhåpentligvis øke interessen for egenprodusert energi. Det er fortsatt mange kunder som ønsker å se produktet i butikk før et eventuelt kjøp, og den muligheten får de nå, sier han i meldingen.

Solkundene skal ifølge meldingen kunne følge egen strømproduksjon i Fjordkraft-appen og «spare eventuell overskuddsproduksjon på en solkonto». Det vil si at strøm produsert i sommerhalvåret kan «brukes» om vinteren, når egenproduksjonen faller og strømprisen stiger.

– Med støtte fra Enova, og gode løsninger for finansiering, kan vi tilby en totalpakke til kundene våre. Siden dette er en såpass stor investering, tror vi det er verdifullt at kundene kan komme og se panelene i butikkene våre, og snakke med våre kursede medarbeidere som kan skreddersy løsningene for den enkelte kunden, sier administrerende direktør i Power, Anders Nilsen, i meldingen.