tony tiller
Statssekretær Tony Christian Tiller (H). Skjermdump fra Arntzen de Besche og Norweas høstkonferanse.

Hvis bygging av kraftprosjekter er viktige for den kortsiktige forsyningssikkerheten, kan det gis unntak fra innreiseforbudet. Men vindkraftbygging anses ikke som samfunnskritisk virksomhet.

Onsdag kunngjorde regjeringen svært strenge innreiseregler for Norge for å hindre spredning av den britiske varianten av koronaviruset. Disse trer i kraft ved midnatt natt til fredag. I utgangspunktet er det kun utlendinger som er bosatt i Norge som får anledning til å reise inn. Men det gjøres visse unntak,...
Artikkelen er 458 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.