evenstad
Evenstad kraftstasjon i Froland kommune i Agder. Arkivfoto: Agder Energi

Lave spotpriser ga både lav grunnrenteskatt og lave tapskostnader i nettet, og et bedre resultat enn i 2019.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Agder Energi fikk i 2020 et underliggende resultat etter skatt på 489 millioner kroner, opp fra 340 millioner kroner året før. - De rekordlave kraftprisene i 2020 preger årets resultat. Bidrag fra sikringsaktiviteter og en lavere skattekostnad har dempet resultatfallet etter skatt for vannkraftvirksomheten. Nettselskapet er preget av solid drift...
Artikkelen er 345 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.