tønnesen
Konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen. Arkivfoto: Tore Halvorsen

Et tilfredsstillende resultat, gitt de svært lave kraftprisene, sier Christian Rynning-Tønnesen.

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Statkraft fikk et underliggende driftsresultat for 4. kvartal på 1580 millioner kroner, en nedgang på 3844 millioner kroner sammenlignet med fjerde kvartal 2019, skriver selskapet i en pressemelding. Nedgangen var i hovedsak et resultat av betydelig lavere nordiske kraftpriser. Positive valutaeffekter bidro til et resultat etter skatt på 3663 millioner...
Artikkelen er 288 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.