Vamma 12
Hafslunds kraftverk Vamma 12. Arkivfoto: Hafslund

Oppnådde et resultat før skatt i 2020 på 1163 millioner kroner, ned fra 8733 millioner kroner året før.

Driftsresultatet (EBIT) endte på 1805 millioner kroner, ned fra 5060 millioner kroner i 2019, mens selskapets resultat etter skatt ble 1040 millioner kroner, ned fra 6511 millioner kroner året før. Resultatet er preget av historisk lav spotpris på under 10 øre/kWh som følge av mildt, vått og vindfullt vær og...
Artikkelen er 288 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.