vann
Illustrasjonsfoto: Østfold Energi

Årelang konflikt mellom aksjonærgrupperinger og grunneiere er løst.

Flateland kraftverk i Evje og Hornes og Birkenes kommuner i Agder fikk i 2013 konsesjon på inntil 47 GWh. I 2018 fikk det utsatt byggefristen til 13. september 2021. Nå har OED godkjent søknad om enda en utsettelse, til ut året. Søknaden ble begrunnet med problemer i fremdriften som følge...
Artikkelen er 319 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.