mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

I juli hadde Sør-Norge den høyeste kraftprisen som er registrert for denne måneden.

Den gjennomsnittlige kraftprisen sør i Norge (NO1, NO2 og NO5) var 56,7 øre/kWh forrige uke, det er 8 prosent lavere enn uken før. Lavere kraftpris har blant annet årsak i perioder med import av billig kraft mot slutten av uka, da det var mye vind og lave priser nord på...
Artikkelen er 176 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.