Brannmannskapene fikk raskt kontroll over brannen og hindret at den spredde seg til maskinrommet hvor aggregatene sto. (Foto: Gloppen brann og redning)

Tre småkraftverk i Gloppen i Sogn og Fjordane er satt ut av drift som følge av en brann i det ene kraftverket etter lynnedslag mandag kveld.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Etter det Energiteknikk får opplyst, er høyspentlinjen inn til Breidalselva kraftverk skadet etter lynnedslaget, og den kobler også de to andre kraftverkene til nettet. Brannvesenet i Sandane rykket ut like etter klokken 21 for å slukke brannen som var oppstått i trafodelen av kraftstasjonen i Breidalselva kraftverk. Mannskapene klarte å...
Artikkelen er 371 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.