Brannmannskapene fikk raskt kontroll over brannen og hindret at den spredde seg til maskinrommet hvor aggregatene sto. (Foto: Gloppen brann og redning)

Tre småkraftverk i Gloppen i Sogn og Fjordane er satt ut av drift som følge av en brann i det ene kraftverket etter lynnedslag mandag kveld.

Etter det Energiteknikk får opplyst, er høyspentlinjen inn til Breidalselva kraftverk skadet etter lynnedslaget, og den kobler også de to andre kraftverkene til nettet. Brannvesenet i Sandane rykket ut like etter klokken 21 for å slukke brannen som var oppstått i trafodelen av kraftstasjonen i Breidalselva kraftverk. Mannskapene klarte å...
Artikkelen er 371 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.