Montører utfører feilretting på distribusjonsnettet i Vesterålen. Foto: Vesterålskraft Nett

Sortland kommune behandler fredag et forslag om å legge inn et bud på Øksnes’ aksjepost i Vesterålskraft.

Oppkjøpet skal skje gjennom et selskap under opprettelse sammen med Holmøy Maritime AS.  Dette skriver Bladet Vesterålen på sine nettsider fredag. Kommunestyret i Sortland sitter fredag og behandler et forslag om å utløse opsjonen kommunen har på å kjøpe ut Øksnes kommune fra Vesterålskraft. 215 millioner Tidligere denne måneden ble...
Artikkelen er 222 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.