Montører utfører feilretting på distribusjonsnettet i Vesterålen. Foto: Vesterålskraft Nett

Kommunestyret i Vesteråls-kommunen aksepterte i går kveld et bud på 215 millioner kroner fra Lofotkraft Holding AS på deres aksjepost i Vesterålskraft.

Dette skriver Bladet Vesterålen i dag på sine nettsider. Da får Lofotkraft eierskap i 30 prosent av Vesterålskraft. Det er kommunene Bø og Sortland som eier resten, hver 35 prosent. Deres eierandeler er foreløpig ikke på utbud. De har imidlertid forkjøpsrett på aksjeposten til Øksnes kommune, til tilsvarende pris som...
Artikkelen er 151 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.