Fra hovedkontoret til Lofotkraft i Svolvær. Foto: Atle Abelsen

Lofotkraft Holding AS eier nå formelt 30 prosent av Vesterålskraft, og vil utøve forkjøpsrett på ytterligere 16,2 prosent. Det kan bli enda mer.

[abform_energi]
Det kan være utfordrende å holde tritt med eierskapsutviklingen i Vesterålskraft når tre vesterålskommuner og det kommunalt eide Lofotkraft Holding AS (LKH) «spiller gris» med aksjepostene i kraft- og nettselskapet med konsesjonsområde i kommunene Øksnes, Sortland og Bø. Godkjent I går kveld skrev Bladet Vesterålen at generalforsamlingen i Vesterålskraft AS...
Artikkelen er 405 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.