Det er i strid med Energiloven å kople fra kommunikasjonsenheten på AMS-måleren, mener Etna Nett. Foto: Atle Abelsen

Etna Nett har påklaget AMS-fritakene enkelte kunder har fått på bakgrunn av uttalelser fra leger.

[abform_energi]
Nettselskapet Etna Nett AS, som nettopp skiftet navn fra Vokks Nett, har sett seg lei på det de mener er urimeligheter og i strid med Energiloven når enkelte kunder påberoper seg rett til fritak fra AMS-målernes kommunikasjonsdel på bakgrunn fra en uttalelse fra en lege. Kundene har da brukt muligheten...
Artikkelen er 379 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.