persen
Energiminister Marte Mjøs Persen (Ap). Foto: Øyvind Zambrano Lie

«Ikke tilrådelig å utsette innføringen av de nye nettariffene», skriver energiminister Marte Mjøs Persen (Ap).

  • Øyvind Zambrano Lie

I det siste har flere partier tatt til orde for å utsette de nye nettariffene, som etter planen skal tre i kraft fra årsskiftet. Blant dem er Sofie Marhaug i Rødt og Lars Haltbrekken i SV, som begge har stilt energiministeren skriftlige spørsmål om saken. I tillegg har 14 organisasjoner...
Artikkelen er 421 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.