skagerak
Foto: Skagerak Energi

Går man over maksterskelen på 5 eller 10 KW i snitt per time, øker månedsprisen med over 200 kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Lede har nå lansert sin nye prismodell, som gjelder fra 1. januar for kunder som bruker mindre enn 100.000 kilowattimer per år. Der er fastleddet byttet ut med kapasitetsledd. Kapasitetsleddet prises etter den timen i måneden kunden har brukt mest strøm. Energileddet, som er en pris for hver kilowattime kunden...
Artikkelen er 325 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.