Rapporten "The Cyber Proirity" ble publisert av DNV 19. mai. Faksimile

Kun 34 prosent av norske ledere innen kraftsektoren ser behov for strakstiltak mot cyber-trusler, til tross for økt trusselbilde.

Dette er et av funnene i rapporten «The Cyber Priority» fra DNV, som ble presentert i dag. 940 fagfolk i energisektoren verden over har deltatt i undersøkelsen, der rundt ti prosent av respondentene var norske. Leder for Cyber Security i DNV, Trond Solberg, forteller til Energiteknikk at norske virksomheter generelt...
Artikkelen er 1370 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.