Andøy Energis hovedkontor i Risøyhamn i Vesterålen. Foto: Andøy Energi AS

Trollfjords eiere har bestemt seg, nå er det Andøy Energi som sitter på nøkkelen for eierstrukturen nord i Nordland.

Konsernstyret i Trollfjord AS anbefalte i dag (torsdag 5. mai) eieren Hadsel kommune om å gå inn i Nordkraft-konsernet sammen med Andøy Energi. Det betinger at dette også blir løsningen som styret i Andøy Energi Holding AS faller ned på onsdag neste uke (11. mai), og at deres eiere (Andøy...
Artikkelen er 521 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.