Mobilmast med antenner for forskjellige kommunikasjonsteknologier. Foto: NKOM

Fortsatt drøyer noen kraftselskaper med overgangen fra fra 2G til 4G og 5G.

Allerede i 2025 slukkes 2G-nettet landet rundt. Nå begynner det å haste for de kraftselskapene som ennå ikke har kommet seg over på 4G. 2025 slukker leverandørene av teleteknologi og -tjenester i Norge 2G-nettene for godt. Innen da må kraftselskapene som fremdeles benytter den gamle plattformen, over på 4G/5G, og...
Artikkelen er 531 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.