En svært artistisk framstilling av Freyrs nye produksjonsanlegg i Mo Industripark. Foto/Ill: Freyr

I september står en helt ny transformatorstasjon klar for Freyrs nye gigafabrikk.

[abform_energi]
Nettselskapet MIP Industrinett AS i Mo i Rana er i ferd med å ferdigstille en ny 110 MVA transformatorstasjon i Mo Industripark som skal forsyne Freyrs nye batterifabrikk «Giga Arctic». Freyr og flere – Den skal ha kapasitet til å forsyne både den varslede nye fabrikken som skal stå ferdig...
Artikkelen er 625 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.